Nie wygłupiajmy się, 30 mln funtów za De Geę? Za gościa, który ma 25 lat i jest jednym z najlepszych na świecie. Ja wiem, że rok do końca kontraktu ale to nie przeszkadzało pisać o podobnej kwocie w kontekście Gundogana. Ja wiem, że bramkarz to nie będzie nigdy Ronaldo albo Messi ale nie pierdoliłbym się z Realem i rzuciłbym ultimatum, że albo kładą na stół minimum 50-60 mln za bramkarza na lata albo niech dalej się bawią z Ikerem i rok na niego poczekają. Skoro mogli rozbijać bank dla Jamesa, Bale'a czy Ronaldo to nie widzę powodu, dla którego MU miałoby iść im na rękę. BVB nie wyszła źle na Lewym a MU nie potrzebuje desperacko pieniędzy. Wkurwia mnie to jak Real przychodzi do MU jak do Biedronki i kiedy mu wygodnie wybiera sobie piłkarzy United, miło by było ukrócić ten proceder, jeśli De Gea tak marzy o Realu to niech i klub, i on, rok na to poczekają.
Szkoda, że LVG wydaje się pogodzony z transferem i raczej nie będzie robił przeszkód w sprzedaży. Doktorku a jak sympatycy Atletico patrzą na ew. transfer De Gei?