Trochę zamotałeś, nie pytałem Dariusza Wołowskiego tylko https://twitter.com/Mirelll2 i polecam tego gościa jeżeli kogoś interesują poczynania młodszych roczników. Ogląda mecze, ma pojęcie o piłce i nie jest podjarany każdym utalentowanym małolatem. Czasem jest aż za bardzo krytyczny i ja osobiście biorę sobie na to poprawkę, ale i tak wolę jego oceny od wielu innych, bo niewiele osób ogląda regularnie Barcelonę B. Ocenia oczywiście subiektywnie bo inaczej się oceniać nie da.jordan20 pisze:ostatnio mentor zapytal na tt darka wolowskiego co oglada barce b i jego ocena (pewnie subiektyna) jest druzgocaca
WOW!Emerald pisze:Jesli chodzi o Sampera to jestem pewien, ze by gral w kazdym klubie PD poza Realem, no i nami. Bardoz w niego wierze i bardzo mi sie podoba jego gra. Mysle, ze Sevilla bylaby niezlym miejscem, zwlaszcza, ze Krychowiak zapewne w lecie zmieni otoczenie.
Oglądasz Emerald Barcelonę B czy tylko wyniki śledzisz? Opinia dosyć niesamowita, nie przeczytałem jeszcze podobnej. Samper i Krychowiak to trochę jak Xavi i Mascherano
Zresztą po zakończeniu sezonu pewnie pociągnę jeszcze kolegę Mirosława za język i poproszę o jakąś dłuższą ocenę zawodników z rezerw.