Korona Kielce (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Scyzoryk » 05 sie 2005, 16:14

nowok pisze:Klicki niszczy Korone ? ...sorry moze nie wiem jak wygląda sytuacja w Kielcach tak dobrze jak Ty ale powiem szczerze ze gdyby pan Klicki nie "wszedł" w Korone nie mielibyscie ekstraklasy i stadionu w budowie ...wiadomo buduje miasto ale wymusił to na władzach Kielc własnie pan Klicki ... chciałbym zeby w Lecha zainwestował ktos taki, nie na miejscu jest narzekanie na człowieka który robi tyle dobrego dla chorej polskiej piłki.

Jestem Klickiemu wdzięczny że w Kielcach zainwestował (wkońcu najbogatszy scyzoryk :) ) , ale teraz na meczach jest totalny piknik , zarząd i większość pikników na sektor szalikowców patrzy jak na najgorszych zbrodniarzy , mam wrażenie że porpostu Ultrasi dla pana klickiego stali się nie potrzebni . pozatym nie będzie wyjazdów przynajmniej narazie :(

P.S w moim poprzednim poście chodziło mi o to że Klicki niszczy Korone kibicowsko a nie sportowo . Wiem że bez niego nadal bylibyśmy w 3 lidze .

MAM Nadziej zę wkońcu w Kielcach wszystko wróci do normy i będzie spowortem zgoda z Kilckim :)

[EDIT scyzoryk ] pomyłka Klicki nie jest najbogatszym kielczaninem najbogatszy jest Sołowow ( ten co jeździ w rajdach , sprzedał firme żabojadą i się teraz wozi ) :wink:
Ostatnio zmieniony 20 sie 2005, 20:28 przez Scyzoryk, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Polska”