Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post autor: John Travolta » 05 sie 2005, 17:26

Manumef pisze:
John Travolta pisze:Nie ma co zrobilismy niezły biznes sprzedajac Phila za 3.5 mln.
Ale teraz brakuje nam zastepcy dla Garego.
Moze tam grac Brown ale on jet przeznaczony do gry w srodku.
Miquel do nas nie dojdzie bo raczej nie intersuje go bycie rezerwowym a wg mnie jest gorszy od Garego.
Obrona to mimo wszystko ostanie co musimy wzmacniac.
Brak nam porzadnego zastepcy Keano bo Smith nie wiem czy podola.
Napad nie jest pewien.
Ruud niby strzelil ostanio 3 bramy ale drugie tyle sytuacji zmarnowal.
A strzelil z karnego, z wolnego i jedna na pusta brame to sie nie ma co tak podniecac ( no tym zwolnego mozna :D)
Saha znowu kontuzja.
Wiec wzmicnic trzeba albo pomoc albo napad.
Obrona funkcjonowala dotychczas bardzo dobrze.
Nie wiem czy zmiennikiem Garego nie bedzie Bardsley zapomniany przez wielu zawodnik.

Tak po za tym podpisalismy umowe partnerska z Fluminense (Brazylia) i juz dwoch 15-latkoe jest u nas na testach :D
Na jakiej podstawie twierdzisz, że Miguel jest słabszy od Neville'a???? :roll: Szybszy, lepiej wyszkolony technicznie, młodszy i świetnie rozumiejący się z Ronaldo.
Lepiej rozumiejacu sie z Ronaldo?
Buhahah na jakiej podsawie to mowisz?
Ronaldo gra w MU od dwoch lat i przez dwa lata ciagłęgo grania chyba lepiej sie zgral z kolegami z druzymy niz grajac od swieta w reprezentacji.
Ronadlo po dwoch lata juz zna bardzo dobrze angieslki.
Szczerze powiedz ile razy widziales Miquela w akcji?
W skrotach meczy i na euro2004 pewnie bo ligi portugalskiej nikt nie puszcza nigdzie.Ja widzialem wiekszosc meczy MU w tamty sezonie i Gary grał swietnie.
Gary jest poza tym zgrany z obecna obrona,a im dłuzej defensorzy razem graja tym lepiej sie rozumieja.
Gary zostal wybrany najlepszym prawym defesnorem w premiership.Nie zmienia sie najlepszych rzeczy.
Miquel grzał by u nas ławe jak nic.
Jest młodszy fakt.Ale Gary jest bardziej ograny bardziej doswiadczony a 30 lat dla oborncy to nie taki duzy wiek.
Po za tym w młodzikach juz czychaja jego nastepcy.

Mozna by go wziac na ławe bo odszedł Phil ale on raczej nie przyjdzie bo bedzie wiedzial ze SAF usadzi go na ławie.

Wróć do „Anglia”