Re: FA Cup (Puchar Anglii)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Re: FA Cup (Puchar Anglii)

Post autor: Magnum » 29 maja 2015, 21:37

Już jutro finał. Jak tam nastroje? Osobiście przyznam szczerze, że oczywiście bardzo się meczu obawiam i się spodziewam, że możemy to przegrać. Mamy wyjątkowy dar do grania tragicznych meczów na Wembley. Póki co udawało się wygrywać, ale walka była zacięta i czasami to rzutem na taśmę (choćby Wigan sprzed roku w karnych czy fart w finale że nie było 0-3 itp). Możę tym razem będzie inaczej? Ostatnie mecze Aston Villi były kiepskie, ale u nas też ostatni miesiąc - z wyjątkiem meczu z WBA - był lekko mówiąc kiepski. Tak więc forma kiepska i nie wiadomo tylko, czy chłopaki po prostu się "oszczędzali" na ten finał czy już są na wakacjach mentalnie?

Jeśłi chodzi o skład to niespodzianek się nie spodziewam i pewnie zagramy tak, jak większość kwietnia-maja. Najbardziej mnie nurtuje obsada bramki. Czy zagra Szczęsny czy Ospina? Niby powinien Wojtek, ale dziwne jest to, że nie zagrał w ostantim meczu ligowym więc nie miał szansy na jakiś mecz kontrolny, a Telegraph coś pierdzieli że niby nie wiadomo, chociaż na to w ogóle nie zwracam uwagi, bo nagłówek tylko sensacyjny dali a w artykule że "nie wiadomo". Tyle, to i ja mogę powiedzieć a dziennikarzem nie jestem. :P

Wróć do „Anglia”