Re: LM: Juventus - Barcelona

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: LM: Juventus - Barcelona

Post autor: Emerald » 04 cze 2015, 20:35

Nie, żeby Juve nie miało szans wygrać, ale pewien poziom pierdół jest zabawny:
MazurXIII pisze:FCB wygra? Ja tam wierzę w Allegriego - w pucharach potrafi grać.
Przecież Carlo to Carlo już wygrał Ligę mistrzów. Napisał byś wprost, że wierzysz w Allegriego z tego samego powodu z którego wierzyłeś w Carlo - bo był trenerem Milanu.
MazurXIII pisze:Wystarczy wspomnieć 2-0 z FCB u siebie, kiedy kadrę w Milanie miał nieporównywalnie słabszą od tej - nawet osłabionej - obecnej Juve.
Pominę nawet pytanie czy obecna Barcelona jest silniejsza od ówczesnej. Zamiast tego przypomnę, że jeden mecz finału LM to nie to samo co pierwsze spotkanie 1/8 (czy tam ćwierćfinału).
League pisze:bo to prawda. Messi by nie dostał tyle miejsca co w la liga
Acha. No zobaczymy ile będzie miał miejsca w sobotę :) Pomijając fakt, że za Messim nie wystarczy biegać, trzeba też umieć bronić. W tym momencie takich obrońców, którzy przed Messim nie musieliby grać na nogach z waty jest w SerieA z 5. Z czego 3 w Juve...

Anyway - zanosi się na to, że jednak mecz obejrzę... :jupi: :jupi:

No i przyznam się, że o ile jestem pewien przewagi Barcelony jeśli chodzi o nazwijmy to MOC o tyle wyniku im bliżej soboty jestem pewien mniej :/ Jakoś taki jestem spokojny przed tym meczem... tak spokojny jak byłem przed półfinałami z Interem. Przed finałami z MU telepało mnie na dłuuuuugo przed spotkaniem.

Wróć do „Puchary Europejskie”