Legalizacia marihuany

hansolo1
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: hansolo1 » 23 sie 2004, 0:17

Faktem jest ze jest to forum o pilce no ale... :D Ja uwarzam ze zalegalizowanie bylo by najlepszym rozwiazaniem w naszym kraju .
Przynioslo by to nam same korzysci przecierz z konopi moza robic wszystko poczawszy od lekarstw a konczywszy na ubraniach to byl by sposub na zalatanie dziury w budrzecie naszego poronionego kraju.
Tak pozatym ludzi ktorzy pala Jointy jest coraz wiecej i ciagle ich przybywa nie oszukujmy sie .Jezeli zalegalizowano by MARJE to palili bysmy przynajmniej naturalne blanty a nie jakies chemiczne TZW<skuna> przestali bysmy utrzymywac mafie a zaczeli bysmy inwestowac we wlasne panstwo. :!: Po zatym jerzeli cos jest nielegalne to bardziej korci to logiczne.Wedlug mnie marycha jest uzywka i to owiele lepsza od fajek popatrzcie na holandie,niedlugo blanty beda zalegalizowane w angli<juz sa pol legalne niemcy i belgia sa to kraje ktore takrze w krotce zalegalizuja Marje,jednak nasz kraj nie jest tak liberalny jak inne.My nigdy nie mozemy zrobic pierwszego kroku potrafimy tylko gdybac a nie dzialac.
Blanty maja wiele zalet ktorych sie nie dostrzega ,ludzi ktorzy je pala uwarza sie za narkomanow a to gowno prawda , w takim razie wiekszas polakow to narkomani :D i europejczykow.
Na razie pozostaje nam browar z marja w wawie mozna go kupic w Marcpolu kosztuje niestety 6 blach i jak sie go kupuje to patrza na ciebie jak bys byl nie wiem kim to straszne ale i tak w koncu wygramy.
DO BOJU ZAKON MARJI :!: :!: :!:

Ciekawe czy Rasiak pali pewnie nie bo to lamus i nie
umie grac w pilke .jebac Rasiaka bo to pedal.
WARA OD REPREZENTACJI :!: :!: :!: :!:

Wróć do „Hyde Park”