No tak patrzę na ten projekt stadionu w Kielcach i na postępy budowy to rzeczywiście prace idą pełną parą. Tak myślę, że za rok-dwa będzie kolejny ładny stadion (bo przyznam projekt mi się podoba).
CRACOVIA
Patrząc na stadion Cracovii, który jest w przebudowie to widać mniej więcej jak szybko to idzie. Budują podgrzewaną murawę czyli kolejny już klub będzie miał gdzie grać w zimie
GKS BEŁCHATÓW
Cytat ze strony głównej:
stadionStadion GKS-u mozna bez watpienia uznac za obiekt najbardziej kameralny w woj. Łódzkim, prace nad stadionem trwaja do dnia dzisiejszego co sezon powstaje na nim cos nowego.
Na obiekcie znajduje sie ok 7 tys krzeselek, prawie połowa z nich w najblizszym czasie bedzie zadaszona.
Wiecej zdjec stadionu znajduje sie w galerii na naszej stronie
GÓRNIK ŁĘCZNA
No przyznam nawet, nawet ładny ten stadion. strona główna
GÓRNIK ZABRZE
Stadion trooochę taki przestarzały moim zdaniem do przebudowy(wystarczy chociaż ta jedna trybuna:P).
strona główna
GROCLIN
Ma być przebudowany, pożyjemy zobaczymy tu jest projekt
LECH POZNAŃ
Moim zdaniem jeden z najlepszych stadionów w Polsce(mają ładny projekt przebudowy)projekt
LEGIA WARSZAWA
Ze zedjęć wynika, że stadion jest na dzień dzisiejszy w przebudowie(tak mi się zdaje)zdjęcia
ODRA WODZISŁAW
Taki se nie chcę obrazić kibiców ale taki se jest ten stadion.zdjęcia
POLONIA WARSZAWA
No tu pokazany projekt stadionu raczej dużo mnie nie przekonuje
projekt
WISŁA KRAKÓW
Wisła ma nawet, nawet ładny projekt. Tym bardziej że oddali do użytku nową trybunę projekt
WISŁA PŁOCK
Mają ciekawy stadion
stadion
ZAGŁĘBIE LUBIN
Mają ładny projekt ale kiedy go zrealizują tego nie wiem
projekt