Polskie stadiony

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: nowok » 06 sie 2005, 18:44

-Co do stadionu Lecha to projekt ten jest juz nieaktualny ... nowy projekt widziałem w Kronice Lecha i kiedys był chyba w wyborczej .... jest, jak mi sie wydaje, najładniejszy z dotychczasowych.

-Co do stadionu Polonii to ogłoszony został przetarg na budowe tej nowej "głównej" http://www.poloniawarszawa.com ...z tego co napisali mozna wywnioskowac ze trybuna bedzie wypasiona, szkoda tylko ze są pewne kontrowersje z bieżnią, prezes chce stadionu typowo piłkarskiego a lekkoatleci Polonii chcą zeby bieżnia została :/

-O tym ze stadion Wisły Kraków ma miec około 16 000 po oddaniu tej nowej trybuny pisałem na poprzedniej stronie ale chyba ciezko jest przeczytac AŻ dwie strony ........ehhh pozatym niezłe jaja z tą nową trybuną, podobno dach przecieka a projektant mowi ze to dlatego zeby kibice mieli stały dostep powietrza hehehehhe ale sie usmiałem :lol:

PS. Alex90 pisze sie Cracovia, a nie Cracowia :wink: ...nie czepiam sie ortografii bo sam nie jestem w tym za dobry, ale to mnie zabolało. Pozdro dla fanów Cracovii :D

Wróć do „Polska”