Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg » 06 sie 2005, 23:17

Nie no przejście Treze to już raczej nie liczę. Mam ten "komfort" co do Del Piero, że nie widziałem Go jak grał za dawnych lat(tylko z filmików) i nie mam co do Niego jakiś ogromnych sentymentów i potrafie obiektywnie Jego grę ocenić, a ostatnio DP ponoć źle nie gra, ale jak na napastnika swoje lata już ma. Co do Trezguet'a to jest to napastnik świetny...ale te kontuzje....aż go szkoda :( nieraz. Zalayeta pewnie przejdzie do Hiszpanii...ciesze się to znakomity piłkarz....niech tam gra jak najlepiej, na pewno ma chłopak ambicje do gry w 1-skladzie ale w Juve bardzo cięzko się tam dostać. No i Mutu który ma ponoć Nedveda na skrzydle zastępować...hmmm...pożyjemy zobaczymy. No a Cassano...hmmm....mogliby sie w sumie ze Zlatanem dobrze uzupełniać. Choć mam wrażenie, że jakby ta 2 w 1-składzie grała, to by takiego typowego snajpera brakowało :( No cóż....na szczęście to Nasza Triada odpowiada za transfery Juve a nie ja ;)

P.S. Lakier mógłbyś Nam trochę grę zawodników Juve przybliżyć?? Prośba wielka :p

Wróć do „Wracając Do Meritum”