Wywiad z Piotrem Dziurowiczem

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 07 sie 2005, 0:31

piwus pisze: Krzysiek (można na ty, szefie Jarzyna :wink: ?)
OOO widze ze Kolega wie o co chodzi :D :wink: Jasne ze mozna na ty, bedzie mi oczywiscie bardzo milo :wink: o ile mnie wczesniej jeden z Twoich kumpli moderatorow nie zbanuje bo ma na to wyrazna ochote :P wtedy juz nikt do mnie nie napisze przez ty... :( :lol: :lol:
Pozdrawiam.

zeby nie bylo tak calkiem OT:
reddi pisze:W pierwszym wywiadzie podkreśla, że zrobił to, bo miał już tego dość. Nie znosił, jak piłkarze sprzedawali kupiony[!] mecz. Zobaczył bezsens piłki nożnej oraz, mimo wszystko, fakt, że siedzi po uszy w gównie. Z tego gówna już się nigdy nie oczyści. A ma niecałe 30 lat. Pomyślcie jak byście żyli ze strachem, że lada dzień prokuratura może się za was wziąć. Pomyślcie. Przesrane następne 50 lat życia.
W sumie masz duzo racji, tylko ze trzeba wziac pod uwage to o czym juz wspominalem - dziwnym zbiegiem okolicznosci "opamietal" sie w momencie kiedy mu sie GKS posypal... byc moze sie myle, ale mam dziwne przekonanie ze jakby mu wyszedl przekret z utrzymaniem Katowic to by sie tak bardzo nie bal o przyszlosc i te 50 lat o ktorych wspominasz...
reddi pisze:ten wariant zakłada zarząd komisaryczny (FIFA lub prokuratura - nie wiem komu podlega PZPN)
Czasem odnosze wrazenie ze PZPN to "panstwo w panstwie"... ich chyba nie dotycza przepisy prawa polskiego, skoro nie respektuja wyrokow sadu(sprawa Szczakowianki), wydaje sie ze dla nich ostateczna wyrocznia jest Regulamin PZPN, stworzony oczywiscie przez nich...
piwus pisze:A najlepsze, że nawet bojownik o wolność Tomaszewski jest umoczony
dla mnie ten koles zawsze byl bardziej komediantem niz reformatorem... owszem mozna sie bylo posmiac z jego hasel, ale ze cos naprawi... wybaczcie, nikt kto gral na takim poziomie w tamtych czasach nie moze byc czysty, z ta roznica ze teraz sprzedaja za 100tys zl, a wtedy za talon na samochod i takie tam, lub jak w "Pilkarskim pokerze" za mozliwosc wyjazdu za granice...
i na koniec
Laguna z "Piłkarskiego pokera" pisze:Ja jestem uczciwy - zaplacili za 3-0 i bedzie 3-0...
:lol: :lol:

Wróć do „Polska”