Z kolei Josep Pedrerol z Jugones podaje, że nawet nie ma tematu odejścia Sergiocruel pisze:Wyglada to jak sci-fi... ale to jest Cope, jedno z najpewniejszych zrodel w HiszpaniiChemik pisze:Według COPE oferta za Ramosa to 45 mln + de Gea.
Tyle hajsu za prawie 30-letniego obrońcę XD Ja rozumiem, że na rynku ceny stale idą w górę, ale za 5 lat to ceny będą już się wahać między 100-150 jak tak dalej pójdzie.
Sam nie wiem co o tym myśleć, uwielbiam Ramosa i nie potrafię sobie go wyobrazić w innym klubie. Zdecydowanie jeden z najlepszych stoperów na świecie, może i poziomem Otamendi by nie odstawał a Laporte też dałby radę, ale z charakteru nikt już Ramosa nie zastąpi. W ogóle niepojęte jest to, że Benzema na czysto dostaje 8,5 (chyba), a Ramosowi chcą dać tylko 7. Skończy się to pewnie tak, że Ramos zostanie w klubie (oby), dogadają się w sprawie kontraktu i na tym się zakończy. Sytuacja jest IMO trochę odmienna do tej z Ozilem i di Marią, gdzie też poszło o hajs. Mimo ich ogromnej przydatności jaką wkładali do drużyny nie mieli i nigdy nie mieliby takiego statusu jaki ma Sergio.
A media coś pisać muszą, jedni podają, że w ogóle nie ma tematu, a drudzy już o takich ofertach. Ramos raczej stara się wyciągnąć jak najwięcej od Realu, ale Manchester średnio mi do niego pasuje. Zostanie i będzie w następnym sezonie w końcu pierwszym kapitanem.