Borussia Dortmund (zbiorczy)

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: rebuzz » 07 sie 2005, 11:02

Bogi pisze:No wiesz Rebuzz, to ważny aspekt, bo Borussia ma czołowych fanów na Europie.Móc grać przed takimi fanatyki to zaszczyt, jednak sam rozumiesz, że dla Rosickiego i jego ewentualną karierę to postój w miejscu.Już zaczyna się powoli wyprzedarz, więc tym bardziej go (i ich) podziwiam, za to, że zostali.Może i ta oferta z Realu była wyssana z palca, ale Rosicky miałby zagwarantowany angaż w większości klubów w Europie.Z tego co widziałem, to po raz kolejny może być nieciekawie z Borussią, jak za rok nie będzie grać w Pucharach.Podobno ma być "pogrzeb" klubu ... :cry:
sluchaj nie chce cie obrazac ( chodzi mi o informacje na ktorych sie opierasz ) ale wydaje mi sie nie na szczescie ze to sa plotki ( o pogrzebie ) w tamtym roku polska prasa zasypala nas plotkami masowo ! i stad przekonanie ze jak "BVB nie bedzie w lidzie mistrzow to koniec" .. nic z tym rzeczy ... rozmawialem z znajomymi niemcami i naprawde nie jest zle z finansami .. jezeli klub bedzie prowadzony tak jak teraz to bedzie nawet bardzo dobrze .... ale na przyszlosc pamietajcie ze polska prasa lubi przesadzac ... jak DOKLADNIE wyglada sytuacja finansowa Borussi to mozemy sie przekonac juz w styczniu poniewaz akcje BVB sa na gieldzie i Borussia musi w styczniu podac stan finansowy klubu .. i wtedy to bedzie najwiarygodniejsza informacja,

a co do samego rosickiego to po pierwsze zadna WIELKA oferta nie przyszla ( wielka = powyzej 10 mln euro ) wiec sprzedaz byla by glupota .. sam rosicky powiedzial ze "chce grac w lidze mistrzow" .. czyli sytuacja jest jasna i klarowna ... jezeli BVB w tym sezonie zajmnie miejsce gwarantujace start w lidze mistrzow lub eliminacje to rosicky zostaje .. jezeli tak sie nie stanie to Tomas odchodzi.

pozdro :wink:

Wróć do „Niemcy”