Anglia - Transfery (zbiorczy)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Paszti » 07 sie 2005, 13:30

Rossi pisze:Tak i uważasz że odejsicie Vieri było dobrym posunięciem
nigdzie tego nie napisalem... pisalem ze to oslabienie ale nie fatalne posuniecie... czytaj dokladnie
Rossi pisze:Tylko tak gadasz po fakcie dokonanym przed tym transferem żaden prawdziwy kibic arsenalu nawet nie myślał o odejsiciu swojego kapitana.
ja naprawde nie rozumiem dlaczego wypowiadasz się w imieniu innych... i to naprawdę innych ludzi niz ty, kibicujących zupelnie innej (nie, nie napisze lepszej) druzynie
Rossi pisze: Ale zapomnialem chyba ty nie jesteś prawdziwym kibicem
to twoja opinia.. dla mnie np. ty nie jestes prawdziwym kibicem mu :roll:
Rossi pisze: i licz sie dla ciebie wyciągniecie jak najwięcej forsy za symbolo swojego klubu
nie, ale wole go sprzedać teraz i troche na nim zarobić, niz zeby za rok czy 2 lata siedzial na lawce bo zostanie wyparty przez lepszych i młodszych.. zresztą juz teraz mamy zmiennikow gilberto, flamini (napiszesz ze to cienias etc. ale juz kilka razy pokazal ze jest godnym nastepca vieiry) cesc, ktorym trzeba w koncu dac szansę.. ten sezon jest sezsonem przebudowy zespolu (tak nawet mowil hill-wood) i wcale sie nie zdziwie jesli wyjdzie on nam trochę gorzej niz poprzedni... zresztą vieira i tak mowil ze chcial odejsc bo chcial sprobowac czego nowego i cieszy sie z podjetej decyzji.. ja patrickowi zycze powwodzenia w nowym klubie i dziekuje za to co dla nas zrobil, ale przeciez nie bedzie gral wiecznie..

tyle ode mnie nie bede odpisywal na wojego kolejnego bzdurnego posta bo nie mam na to czasu i chęci.. co sobie sądzisz to mnie to akurat najmniej obchodzi ja wiem swoje.. mow sobie o mnie co chcesz.. ja moge to samo twierdzic o tobie

Wróć do „Anglia”