Allianz-Arena - Musisz to zobaczyc!!

Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: brazzo » 23 sie 2004, 9:07

rebuzz pisze:brazzo, stadion nie zapewnia wysmienitej atmosfery ale zapewniaja ja kibice :)
hmm...a mi sie wydaje ze napisalem klimat na stadionie...mialem napisac klimat kibicow?? :lol: ..wg mnie poprawnie :wink:
rebuzz pisze:... a do atomosfery z piekla westfali jeszcze wam troche brakuje
to sie jeszcze okaze :twisted:
kaczormistrz pisze:glownie na stadion a kluby reszte kasy dadza tego nie wiem ale chyba po rowno dadza

czy po rowno tez nie wiem :? ...ale watpie zeby tsv mialo tyle kasy do wylozenia...
rebuzz pisze:pozatym pomysl ze swieceniem stadionu jest genialny ale niepraktyczny bo mecze BL sa o 15:30 wiec wtedy swiatla bedzie za nadto ;] no chyba ze bedziemy rozpatrywac wylacznie LM ( do ktorej TSV nie awansuje napewno przez jeszcze jakies 15 lat )
zima podczas niedzielnych spotkan o 17.30 jest ciemno a o 15.30 bedzie sie robic szaro az w koncu tez sie sciemni i bedzie mozna zapalic 8) ...
a jesli nawet nie to na LM wystarczy bedzie jeszcze bardziej niepowtarzalny klimat w tych rozgrywkach...czy niepraktyczny? - wiadomo ze nie bedzie jak choinka sie palil 24 h na dobe :wink:
a co do tsv to niech najpierw do bundesligi awansuja bo bayern bedzie taki cudowny stadionik z drugoligowcem dzielic...

Wróć do „Niemcy”