"winny" chodziło mi o to że ten nick to twój wybór i powinieneś się liczyć z tym że ktoś może odmieniac twój przydomek rozumiesz???? Ja nie che wymieżać sprawiedliwość tylko oczekuje sensownego wytłumacznie dlaczego dostałęm wp a jak narazie ani Becks ani Tomusmc nie dali mi tego wytłumaczenia. I ja cie wcale nie przezywaamPasztet pisze:a co oznaczalo "jaki pasztet z ciebie" ??
albo "po prostu pasztet"
to tak jakby ktos mial nick kupa i bys napisal "jaka kupa z ciebie"
a niby czemy jestem winny?? ja niczemu winny nie jestem.. nie mam w związku z tym żadnych kłopotów .... za to ty masz.. przekrecilem nazwe mu, zostalem ukarany, a ty na mnie naskoczyles.. sam chcesz wymierzyc sprawiedliwosc?? musze cie rozczarowac bo niestety to nie mozliwe.. jak ktos przekrecal nazwisko ktoregos z pilkarzy arsenalu to nikogo nie przezywalem i przekrecalem jego nicku ( wiem, wg ciebie nic takiego nie mialo miejsca) tylko naciskam niebieski kwadracik i po sprawie...Rossi pisze: sam sobie jesteś winny że masz przydomek
poza tym sadzisz ze nie jestem prawdziwym kibicem arsenalu.. po tym ze przekrecilem nazwe klubu... albo ze nie uwazam ze sprzedanie vieiry bylo fatalnym posunieciem..zupelnie bez podstawnie..
to tak samo jak chcesz (moze nie ty ale ktos od was) chce zeby keane siadla na lawke i kupic dla niego nastepce.. a to tez legenda i symbol klubu jakim byl vieira u nas
ja ogolnie nic do ciebie nie mam i nawet cie lubie, kochasz swoj klub itd. jednak reagujesz zbyt impulsywnie .. wyluzuj.. przeciez to tylko internet