Ostrzeżenia - komentarze

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi » 07 sie 2005, 14:46

Pasztet pisze:a co oznaczalo "jaki pasztet z ciebie" ??

albo "po prostu pasztet"

to tak jakby ktos mial nick kupa i bys napisal "jaka kupa z ciebie"

Rossi pisze: sam sobie jesteś winny że masz przydomek
a niby czemy jestem winny?? ja niczemu winny nie jestem.. nie mam w związku z tym żadnych kłopotów .... za to ty masz.. przekrecilem nazwe mu, zostalem ukarany, a ty na mnie naskoczyles.. sam chcesz wymierzyc sprawiedliwosc?? musze cie rozczarowac bo niestety to nie mozliwe.. jak ktos przekrecal nazwisko ktoregos z pilkarzy arsenalu to nikogo nie przezywalem i przekrecalem jego nicku ( wiem, wg ciebie nic takiego nie mialo miejsca) tylko naciskam niebieski kwadracik i po sprawie...

poza tym sadzisz ze nie jestem prawdziwym kibicem arsenalu.. po tym ze przekrecilem nazwe klubu... albo ze nie uwazam ze sprzedanie vieiry bylo fatalnym posunieciem.. :roll: zupelnie bez podstawnie..
to tak samo jak chcesz (moze nie ty ale ktos od was) chce zeby keane siadla na lawke i kupic dla niego nastepce.. a to tez legenda i symbol klubu jakim byl vieira u nas

ja ogolnie nic do ciebie nie mam i nawet cie lubie, kochasz swoj klub itd. jednak reagujesz zbyt impulsywnie .. wyluzuj.. przeciez to tylko internet :wink:
"winny" chodziło mi o to że ten nick to twój wybór i powinieneś się liczyć z tym że ktoś może odmieniac twój przydomek rozumiesz???? Ja nie che wymieżać sprawiedliwość tylko oczekuje sensownego wytłumacznie dlaczego dostałęm wp a jak narazie ani Becks ani Tomusmc nie dali mi tego wytłumaczenia. I ja cie wcale nie przezywaam :shock: choć cieżko bylo sie powstrzymać. Sądze ze nie jesteś prawdziwym kibicem arsenalu i to jest moje zdanie z którego nie musze ci się tłumaczyć choć moge ale to nie w tym temacie. Ja cie będe palił głupa i powiem że cie nie lubie za dziecięce zagrywki. Jestem cały czas wyluzowany 8)

Wróć do „Wracając Do Meritum”