Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8405

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: piotrcies » 11 lip 2015, 16:06

fieldy pisze:
piotrcies pisze: Mam trochę obaw co do Schweiniego, szczególnie co do kwestii zdrowia
Drugi Owen Hargreaves?
Mam nadzieję, że nie, ale potrafię łączyć fakty, tj. sytuacja zdrowotna w MU w ostatnich latach plus stan zdrowia Bastiana w ostatnim czasie, efekty tego dodawania nie są specjalnie optymistyczne. Choć wiadomo, że to nic nie musi znaczyć, są piłkarze, którzy przez lata borykali się z kontuzjami, aż w końcu przyjdzie czas, gdy są przez dłuższy czas zdrowi i łapią doskonałą formę. Mam nadzieję, że tak będzie z Bastianem.

Ja klasy Niemca umniejszać nie zamierzam, bo zdaję sobie sprawę z tego, że to doskonały piłkarz. Jednak najmłodszy już nie jest, zdrowie też nie najlepsze, więc może być zarówno wielki zachwyt, jak i wielkie wkurw. Najbardziej mnie martwi to, że ten ruch zapewne blokuje Morgana, na którego się napaliłem, który wydawał się tym gościem, który idealnie by przypasował. Narzekać jednak nie będę, bo przychodzi gracz klasy światowej, mam pewnie więcej "ale" niż większość kolegów tutaj, ale mam też duży apetyt, wszak mówimy o Mistrzu Świata!

Wróć do „Anglia”