Kto bedzie mistrzem Niemiec w sezonie 05/06 ?

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi » 07 sie 2005, 19:38

bagg pisze:Rebuzzz....pewnie nie :) nabrałem już sympatii do tego klubu :) mógłby mi ktoś coś jeszce powiedzieć o tym młodziutkim Turku z BVB??
Więc ten Turek nazywa się Nuri Sahin rocznik 1988 . Na ME under 17 w tym roku świetnie się zaprezentował i został wybrany do jedenastki turnieju. Turcja oczywisicie zdibyła złoto a Sahin strzelił jednego gola w tym turnieju ( chyba mecz z Anglikami 3:2 :roll: ) Grałz numer 10 na pozycji typowego ofensywnego pomocnika jeego zadenie była rozgrywanie piłki nie za często brał udzial w akcjach destrukcyjnych. Jak dla mnie jego największe walory to drybling , świetna technika użytkowa, i super piłki zagrywa czyli wychodzi z tego typwy "mózg drużyny". W Borussi grał na defensywnego pomocnika zastępując Kehla i powiem szczerz że nie warto tak ofensywnego zawodnika marnowac na tej akurat pozycji. Trener reprezentacji Turcji under 17 mówił o nim że jest jego kluczowym graczem i nie wyobraża sobie swojej lini pomocy bez Nuriego.
Debiutem jego w Borussi był mecz z olmuncem gdzie wybrano go najlepszym zawodnikiem meczu. We wrzsinu są MŚ under 17 i Sahin napewno tam wystąpi transmisja będzie na Eurosporcie i będziesz mógł się bliżej przyjżeć Nuriemu jak dla mnie to bardzo dobry zawodnik tylko żeby sie nie zmarnował. Jest o nim głsino tagże w Europie boss MU Ferguson skłądaloferte w wyskosici 1mln funtów ale został odrzucona tak samo jak oferta arsenalu ( 2 mnl funtów) . Niedawno Sahin podpisal swój pierwszy profesionalny kontrakt z Borussią. To tyle odemnie :wink: Ogladaj MŚ to zobaczysz jak Turek wymiata wśród rówiesiników :D

Wróć do „Wracając Do Meritum”