Nie, bo chyba żaden 14-latek nie ma podpisanej profesjonalnej umowy z jakimś klubem z Serie A czy Serie B.Mentor pisze:Masz już na oku jakiegos 14-latka, który mógłby być naturalnym następcą Gabriela?
Nie no, bez jaj, Gabriel robi różnicę w ofensywie Santosu, co często widać podczas meczów. Potrafi się znaleźć na boisku o czym już pisałem. Jak Santos idzie z kontry i on dostanie piłkę to czasem potrafi wręcz idealnie prostopadle ją wrzucić do napastnika. Dobre jest też to, że nie musi brać na bary gry zespołu. No i ciekawe co po odejściu Robinho zrobi z nim trener, bo dotąd grał raczej na lewej flance, a w ostatnim meczu przenieśli go na drugą stronę i pokazał się z jeszcze lepszej strony.Dr.Football1 pisze:Ten Gabriel Gabigol na razie bardziej wyglada mi na nastepce Robinho. Duzo sztuczek, dryblingow i innych dziadostw na Youtube, a efektu niewiele.
Sprawdziłem i nie bardzo wiem o co chodzi.Dr.Football1 pisze:Carbon widze bardzo optymistyczny co do tych brazylijskich gwiazdeczek. Sprawdz kariere takiego Celsinho, ziomNie wszystko zloto, co sie swieci