Re: Zegarki

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Zegarki

Post autor: Salas11 » 22 lip 2015, 0:56

Kluchman pisze:Jest to też zegarek z bransoletą a nie z paskiem, co nieco zmniejsza jego elegancję. W praktyce bransolety są nieco droższe, ale też są bardziej casualowe niż skórzane paski i do naprawdę eleganckich strojów pasują tak sobie.
No widzisz, i tu naswietliles mi sytuacje z zupelnie innej strony bo zawsze myslalem ze zegarki z bransoleta sa bardziej eleganckie (choc mnie komfortowe w noszeniu)
Kluchman pisze:Na temat tego konkretnego modelu się nie wypowiem, ale Seiko to solidna firma. Gdyby nie marka, napisałbym, że cena jest podejrzanie niska, bo generalnie zegarki z mechanizmem automatycznym są przynajmniej kilka razy droższe - w końcu taki mechanizm to kawał dobrej zegarmistrzowskiej roboty. W tej cenie zwykle chodzą zegarki z mechanizmem kwarcowym (na baterię) i to też wcale nie te najdroższe z nich.
Czyli istnieje mozliwosc ze to lipny towar? Tzn jesli nie bedzie sie zgadzal z opisem, zawsze moge oddac ale wole unikac takich sytuacji. Tak jak pisalem wczesniej, Seiko jest chwalone przez wielu ludzi wiec to w sporym stopniu sklonilo mnie do przyjrzenia sie konkretnym modelom.

Wróć do „Hyde Park”