Gwiazdy Realu Madryt przygasają - Dlaczego ?

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: RoRo » 08 sie 2005, 2:25

Krzysztof Jarzyna pisze:
RoRo pisze:Nie, oddelegowanie Hierro nie bylo zlym posunieciem a dla dobra klubu nawet dobrym. Źle sie wyrazilem. Chodzi mi o to ze szkoda ze Hierri mial bardzo slaba forme bo za jego najlepszch czasow Real wymiatal i nie mial klopotow z defensywa. Jak klopoty z forma zaczal miec Hierri tak i cala defensywa padla.
Co fakt to fakt ze zaczela sie sypac wraz ze slaba forma Hierro, chociaz Real nigdy nie byl druzyna stawiajaca na pierwszenstwo obrony. oni zawsze woleli wygrac 5-4 niz 1-0... jak dla mnie najlepszym wyjsciem byloby Gabriel Milito, tylko ze podobnie jak z Eto'o nie przekonali sie do niego w Realu. a szkoda...
a co do Hierro - jego slaba forma to chyba jednak przyczyna wieku, bo o ile pamietam poszedl do Boltonu i tez nie blyszczal.
yy :] Gral przez rok albo dwa w Al Quattar albo cos takiego a potem przeniosl sie do Boltonu Wanderers (gdzie nadal gra albo przynajmniej gral jeszcze niedawno) i zbieral dosc dobre opinie. Tak moge wznioskowac po tym co w tv uslyszalem ale tylko jeden mecz Hierro zobaczylem (z Liberpoolem) i nie popelnial bledow. Po jego odejsciu z Realu przygasla bardzo gwiazda Roberto Carlosa. Nie wiem czmu :]

POZDRO

Wróć do „Wracając Do Meritum”