Ja to rozumie i dlatego tez stawiam ze krolem strzelcow zostanie Brozek albo Klatt a nie Frankowski chociaz jest to bardzo prawdopodobne. Ale chodzi mi o to ze za 3 lub 4 lata bede z nich gwiazdy i napewno bede wielkimi faworytami do tej nagrody. A pozatym zagraniczne ligi bardzo sie roznia od Polskiej. W Polsce zbyt malo stawia sie na mlodziez. W angielskiej lidze nawet w najsilniejszych zespolach graja pilkarze ktorzy maja po 19 lat i sa wyruzniajacymi sie graczami co nie swiadczy ze ta liga badfz druzyna jest slaba. W Polsce tez tak powinno byc.wazi pisze:Nie rozumie takich głosów ze Brożek jest za młody. On już ma 22 bramki. Inni zawodnicy w innych ligach sąmlodsi a juz odgrywają ważne role w swoich druzynach. Np. w drugiej lidze niemieckiej (która nie jest wcale gorsza od naszej pierwszej ligi polskiej) Łukasz Podolski która ma 20 lat jest królem strzelców. A Javier Saviola gdy przychodzil do Barcelony miał 19 czy 18 lat. I strzelal juz bramki w lidze hiszpanskiej. Wiec ja uważam ze jezeli Brożek bedzie grywal w pierwszym skladzie Wisły, a na to sie zanosi to ma bardzo duże szanse na Króla strzelców IDEI EKSTRAKLASY