No właśnie, grał dobrze, a wybrał ligę niżej, w ogóle Cię nie dziwi taka decyzja? Dla mnie jest co najmniej dziwna.blackmore pisze:Dlaczego? Przecież to jeden z lepszych zawodników West Hamu w zeszłym sezonie. Allardyce regularnie na niego stawiał, bo i Anglik grał dobrze. Tym bardziej powinien wykazać się odpowiednią formą na niższym szczeblu ligowym.
Ważne, że zwolniły się miejsca w składzie. Dotąd mogli myśleć, że jak ktoś dostanie kontuzję, to zastąpi go na boisku któryś z tych weteranów, a teraz powinni ściągnąć na ich miejsce młode talenty albo jedną grubą rybę.blackmore pisze:Inna sprawa, że ci weterani aż takiej roli w zespole nie odgrywali. W sensie na boisku. Robinson nie bronił, Varney grywał głównie ogony, podobnie jak Gary Bowyer dosyć sporadycznie sięgał po Dunna, czy Taylora.
Jakbym miał typować jakieś czarne konie, to oni byliby prawdopodobnie na szczycie tej tabeli.Chemik pisze:Że niby Blackburn wróci? No nie wiem. Nic do nich nie mam i fajnie byłoby zobaczyć ich po tylu latach z powrotem w Premier League, ale wątpię.
Ogólnie sezon w II klasie rozgrywkowej w Anglii szykuje się naprawdę ciekawy. Prócz spadkowiczów z PL z poprzedniego sezonu nie ma jakiś większych gigantów, znowu szykuje się dość wyrównana rywalizacja.