Re: The Championship (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Re: The Championship (zbiorczy)

Post autor: Carbon » 06 sie 2015, 16:21

blackmore pisze:Dlaczego? Przecież to jeden z lepszych zawodników West Hamu w zeszłym sezonie. Allardyce regularnie na niego stawiał, bo i Anglik grał dobrze. Tym bardziej powinien wykazać się odpowiednią formą na niższym szczeblu ligowym.
No właśnie, grał dobrze, a wybrał ligę niżej, w ogóle Cię nie dziwi taka decyzja? Dla mnie jest co najmniej dziwna.
blackmore pisze:Inna sprawa, że ci weterani aż takiej roli w zespole nie odgrywali. W sensie na boisku. Robinson nie bronił, Varney grywał głównie ogony, podobnie jak Gary Bowyer dosyć sporadycznie sięgał po Dunna, czy Taylora.
Ważne, że zwolniły się miejsca w składzie. Dotąd mogli myśleć, że jak ktoś dostanie kontuzję, to zastąpi go na boisku któryś z tych weteranów, a teraz powinni ściągnąć na ich miejsce młode talenty albo jedną grubą rybę. ;)
Chemik pisze:Że niby Blackburn wróci? No nie wiem. Nic do nich nie mam i fajnie byłoby zobaczyć ich po tylu latach z powrotem w Premier League, ale wątpię.
Jakbym miał typować jakieś czarne konie, to oni byliby prawdopodobnie na szczycie tej tabeli.

Ogólnie sezon w II klasie rozgrywkowej w Anglii szykuje się naprawdę ciekawy. Prócz spadkowiczów z PL z poprzedniego sezonu nie ma jakiś większych gigantów, znowu szykuje się dość wyrównana rywalizacja.

Wróć do „Anglia”