P.S. Rio przedłużył kontrakt o cztery lata. Nie wiem czy się cieszyć, czy też może płakać...Manumef pisze:Andrade jest światowej klasy zawodnikiem? Tutaj muszę się z Tobą niezgodzić. Uważam, iż jest wartościowy zawodnik, grający w reprezentacji, ale poza tym nic specjalnego. Wolałbym od niego Kinga, Heitinga, Collociniego, Milito.Rossi pisze:Dla mnie Andrade to świtowa klasaJohn Travolta pisze:Andrade to nie jest obornca z najwyzszej półki.Bardzo pasowałby do United nie jest ani za młody ani za stary a już doświdczony i co najważniejsze chce grać w MU ( choć tym nie wolno się sugerować ). Tylko cena za niego też by nie była nisko ale coż jak chce się wygrywac to trzeba czasem zainwestowac.
KLEBERSON w Besiktasie![]()
![]()
Nie wiem czy się cieszyć czy smucić ale wygląda na to że MU jeszcze poszuka wzmocenieniTylko pytanie kto
JJ to może być to.
Kleberson w Besiktasie. A jednak stało się. Tylko dlaczego za tylko 2,5 mln funtów? Czyżby był aż tak niedoceniany... Zawojuje zapewne ligę turecką. Teraz to już pewne , że musimy ściągnąc DM'a. A Glazer oszczędza. Neville, Kleberson...zyskaliśmy ok. 6 mln funtów. Do tego 18 mln funtów z pozostało na transfery. Razem 24 mln f. Jenas, Sneijder, Hearegreaves...Czas pokaże