Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Bonso » 09 sie 2005, 9:51

ehh....Szałachowski na początku, Włodar 2 razy, jak oni moglispieprzyć takie sytuacje!!! Fabiański jak zwykle na swoim poziomie, przy pramkach był bez szans, ale wiele sytuacji obronił, bardzo dobrze też zagrał Mucha, kilka świetnych obron. W obronie dobra gra Rzeźniczaka, no i Ouattara był bardzo dobry jak na debiut. Bartek Karwan, próbował, próbował, ale i tak lepiej grał w obronie niż w ofensywie. Zawiódł Klatt, fatalnie zagrał Cruz, o Magicu nie wspominając :roll: . Nijaki debiut Burkhardta, jeden bardzo dobry strzał i to wszystko. Janczyk też mnie zawiódł, potrafi grać lepiej.Sokołowski jako tako, też nic nadzwyczajnego, Vuko słabo, Surma całkiem nieźle. Ghanem kolejny debiutant, zagrał w miare, ale widać że nie jest jeszcze ograny. A Kiełbik, nie jest w formie i to widać, mam nadzieję że będzie grał tak jak w poprzednim sezonie.

To wszystko jenak nie starczyło na Bayern i nie ma się co dziwić. Bayern to jednak Bayern, myślę że sukcesem byłby remis, a zwycięstwo byłoby sensacją. Nawet w neczu towarzyskim. Legia się starała, ale też na pewno nie grali na 100%. Na pewno jest to lekcja dla legionistów, na pewno powinni się jeszcze wiele nauczyć przed konfrontacjami z takimi rywalami jak Bayern. Myślę, że Zieliński, powinien wreszcie zacząć grać 2 napastnikami, bo widać, że jak jest ich 2 to grają zdecydowanie lepiej. No i trzeba popracować nad wykończeniami akcji, bo spokojnie Włodar mógł jstrzelić jeszcze z 2 bramki, a Szałachowski też powinien strzelić, a przynajmniej podawaćdo Karwana.

A co do kibiców, ja nawet nie słyszałem co śpiewali, słyszałem tylko Hadaja proszącego o przestanie. Taki "kibice" to poprostu odrębny element i znajdą się oni na kardzym stadionie. Tępienie tego nic nie daje, więc ja już sam nie wiem co robić. Ignorować ? Tacy ćwierćinteligenci, zapewne pomysla, że im siępozawala i będzie jeszcze gorzej, to jest poprostu...straszne.

Wróć do „Polska”