Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
seba82
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 3396

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: seba82 » 24 sie 2015, 20:37

seba82 pisze:Isco w Milanie :lol:

Podobno Galliani zaoferował 1 mln od ręki za wypożyczenie i 7-8 za ewentualny wykup po sezonie Ljajica. Oczywiście oferta została odrzucona.

Vrsaljko ma iść za 3,5 mln plus procent ze sprzedaży do Sassuolo, brakuje tylko podpisów.. wg Di Marzio.
I tu sposiłkuje się cytatem :
Jeśli sądzicie, że pójście na rękę prezydentowi tego czy innego klubu nic nie znaczy we włoskiej piłce i w relacjach z tymi klubami, to znaczy, że nic nie wiecie o włoskiej piłce. Tu takie kontakty są szczególnie istotne.
:ok:
Znalazłem fragment o który mi chodziło. Tak to zapamiętałem, przy okazji rozmów o Vrsaljko, pisałem z pamięci i całość postu tyczy się wielu rzeczy. To jest w pierwszym Twoim poście, pamiętałem, że do czegoś takiego się odnosiłem, dlatego tak mi się skojarzyło. Wyzwanie od idiotów jest w tym samym poście, więc też niewiele się pomyliłem.

Więc triumfuj :) , pamięć mnie zawiodła i zwracam honor. Nie ma to nic wspólnego z kłamstwem.

Co do artykułu Steca, zeszliśmy z sedna sprawy, nazywanie klubu burdelem było tematem przewodnim.

Co do autouzupełniania, zamiast "niespodzianka" miało być "nie" i tak edytowałem, nie musisz tu rozkminiać teorii.

Wróć do „Włochy”