Znalazłem fragment o który mi chodziło. Tak to zapamiętałem, przy okazji rozmów o Vrsaljko, pisałem z pamięci i całość postu tyczy się wielu rzeczy. To jest w pierwszym Twoim poście, pamiętałem, że do czegoś takiego się odnosiłem, dlatego tak mi się skojarzyło. Wyzwanie od idiotów jest w tym samym poście, więc też niewiele się pomyliłem.seba82 pisze:Isco w Milanie
Podobno Galliani zaoferował 1 mln od ręki za wypożyczenie i 7-8 za ewentualny wykup po sezonie Ljajica. Oczywiście oferta została odrzucona.
Vrsaljko ma iść za 3,5 mln plus procent ze sprzedaży do Sassuolo, brakuje tylko podpisów.. wg Di Marzio.
I tu sposiłkuje się cytatem :Jeśli sądzicie, że pójście na rękę prezydentowi tego czy innego klubu nic nie znaczy we włoskiej piłce i w relacjach z tymi klubami, to znaczy, że nic nie wiecie o włoskiej piłce. Tu takie kontakty są szczególnie istotne.
Więc triumfuj
Co do artykułu Steca, zeszliśmy z sedna sprawy, nazywanie klubu burdelem było tematem przewodnim.
Co do autouzupełniania, zamiast "niespodzianka" miało być "nie" i tak edytowałem, nie musisz tu rozkminiać teorii.