Re: Manchester City ( zbiorczy )

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Manchester City ( zbiorczy )

Post autor: fieldy » 30 sie 2015, 18:39

blackmore pisze:W ogóle ryba_82 dopiero wpadnie do tematu, jeszcze się oficjalnie nie ucieszył z transferu, a tu już taka dyskusja : P
i co ciekawe dyskusja nie dotyczy kwoty odstępnego, która może robić wrażenie, choć pewnie nie robi, jak idzie o Man City :D
blackmore pisze:Mourinho, który powrócił na Stamford Bridge, nie chciał czekać, tylko stawiać na tych, co mają coś do pokazania
o to to, nie wiem czy to presja ze strony Romka, czy sam Jose, pewnie po części wynika to z ibyfaktu, ze Chelsea może sobie pozwolić na 'nieudany transfer' Cuadrado sporo kosztował, nie sprawdzał się, wiec pogonili. De Bruyne sie nie sprawdzał, wiec won :P l Filipe przyszedł jako ktoś, kto powalczy o pierwszy skład, praktycznie nie pograł i też już go nie ma. Ktoś sie nie sprawdzi, to się kupi kogo innego. Szkoda, ze nie wszędzie można tak łatwo obchodzić się z transferami ;)

No, ale temat o Man City, ale tu też ten wątek pasuje. Sterling, czy De Bruyne przychodzą za grube miliony jak się nie sprawdzą, to się kupi innych za jeszcze większy hajs. Sanchez, czy Ozil przyszli za rekordowe sumy do Arsenalu. Czy ktoś sobie wyobraża, że moglliby nie grać, albo się nie sprawdzić? (ja wiem, ze co do Ozila dyskusja o jego przydatności wciąż trwa, ale chodzi mi raczej o coś w stylu Shevchenki, czy Verona) Wengera by zjedli, że transferów nie potrafi robić, albo że marnuje piłkarzy.

Wróć do „Anglia”