Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 715

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 31 sie 2015, 14:03

Wydaje mi się, że tu nie chodzi o strach. Galliani już wydał całą kasę i obudził się, że jest poważny problem i "stara" się coś z nim zrobić. Problem jest taki, że Zenit to nie frajerzy i pewnie sobie zdają sprawę, że w przypadku braku awansu do LM Milan odesłał by im gracza z rokiem do końca kontraktu.

Śmieszy mnie to, że włoskie media piszą że sytuacja z Witselem jest skomplikowana. Ona nie jest skomplikowana. To chyba najłatwiejszy do przeprowadzenia transfer tego okienka - gracz chce do nas, Zenit poszedł na ustępstwa a cena jest znana i niezbyt wygórowana. Sprawa jest prosta - albo go chcecie albo nie. Dopóki nie ma oficjalnie to jest jeszcze cień nadziei, ale to jest kpina co się wyprawia.

To jest dla mnie niewiarygodne co się wydarzyło w to okienko. W najgorszych snach się tego nie spodziewałem. Jakby mi ktoś w czerwcu powiedział, że Milan wyda 90 mln a do 31 sieprnia nie będzie klasowego pomocnika to bym go wyśmiał. Galliani cokolwiek dzisiaj zrobi mam nadzieje, że nie będzie miał chwili spokoju dopóki nie wyleci z tego klubu.

Wróć do „Włochy”