M A K A V E L I

Awatar użytkownika
artur.makaveli
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

M A K A V E L I

Post autor: artur.makaveli » 09 sie 2005, 23:44

Mam juz 5 ostrzezen i nie wiem za co jestescie troche nie uprzejmi i chamscy administratorzy i moderatorzy niektozi z was sa mlodsi odemnie a pisza jak jacys bogowie. Zmiencie to forum na lepsze. Jak tu dochodzilem 2 maja 2005 bylo super jednego dnia dodalem ponad 30 postow a teraz kichawa co sie z wami dzieje swiat idzie do przodu a wy skurczacie sie jak staruszcy. Mam daleko gdzies czy dostane za to kolejne 6 ostrzezenie czy nie, ZWISA MI TO I POWIEWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ja bynajmniej tego tak nie zostawie. Zegnaj panie Arturze!//Tomusmc

Wróć do „Wracając Do Meritum”