Re: Europa chyli się ku ruinie

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Re: Europa chyli się ku ruinie

Post autor: Rojiblanco » 06 wrz 2015, 11:11

Emerald pisze:Tak sobie czytam Waszą dyskusję (przyznam, że bardzo interesujący jest poziom zaszczucia niektórych - oblegana twierdza niczym we wczesnych latach 30tych u naszych sąsiadów) i w lewackiej (czy tam systemowej, bo nie wiem czy to to samo a używacie zamiennie) telewizji oglądam Infiltrację. Akurat trafiły się reklamy i była jedna ewidentnie zaadresowana do niektórych z Was: pieluchomajtki Pampers. Ponoć łatwo się zakłada i zdejmuje więc będzie git.

Dodam też, że o ile problem imigracji faktycznie jest trudny i ciężko będzie wypracować jakieś sensowne, działające i długofalowe rozwiązanie o tyle poziomu abstrakcji jaki osiągacie konstrułując teorię spiskowe nie powstydziłby się Tarantino... może jakiś scenariusz skrobniecie?

Pozdrówki ziomy i chciałbym Was podtrzymać na duchu zapewniając, że Europa a już z pewnością Polska jakoś da radę, ale w końcu jestem lewakiem więc pewnie próbuję uśpić Waszą czujność, więc zamiast tego powiem: "CZÓWAJ"! W końcu mnie jako lewakowi też się szariat nie widzi...
Gdybyś mógł bardziej sprecyzować swoją wypowiedź, to byłoby lepiej prowadzić z Tobą jakąkolwiek dyskusję. Tak walisz ogólnikami, że nawet twojemu koledze lewakowi oberwało się od Ciebie. :)

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”