Re: Europa chyli się ku ruinie

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Europa chyli się ku ruinie

Post autor: Kamil232 » 07 wrz 2015, 10:19

To, że w mediach rządy legalizujące np. związki pederastów są określane za prawicowe czy konserwatywne mnie mało interesuje. Ja rozumiem i wiem, że twoja wiedza ogranicza się tylko co powiedzą w TV, radziłbym jednak sięgnąć do książek czym jest prawica i lewica.

Doprawdy zabawne jest, że ktoś taki jak ty walczący na każdym kroku z Chrześcijańskim dziedzictwem Europy z prawdziwą kulturą Europejską teraz płacze o zagrożeniu. Zachywcasz się słowami Putina, który mówi, że chce chronić kulturę i historię Rosjii, a sam na swoją na każdym kroku plułeś i zwalczałeś. Opary hipokryzji.
[/O co Ci chodzi? Chrześcijańskie dziedzictwo wprost wylewa się z tego tematu...
Poczytaj dokładnie Biblie, a nie gadaj stereotypami, że Chrześcijanin ma jak mu plują w twarz nastawiać drugi policzek. Jak w Świątyni w Rzymie kupcy zaczęli handlować Jezus nie stosował żadnych półśrodków tylko za świętokradztwo wywalił wszystkie stoły. Chrześcijanin ma prawo, a wręcz obowiązek chronić swojej kultury w sposób adekwatny do zagrożenia.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”