Re: Europa chyli się ku ruinie

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Europa chyli się ku ruinie

Post autor: Kamil232 » 07 wrz 2015, 12:22

Jak się ze sobą nie zgadzacie - wyzywacie się.

W którym momencie kogoś zwyzywałem? Poproszę o cytat.
Tylko ile tego chrzescijanstwa w obecnej Europie? Zgadzam sie, ze kultura europejska wywodzi sie z tej religii, ale w dzisiejszych czasach ma ona niewiele wspolnego z chrzescijanstwem.
No właśnie dlatego w miejsce nihilizmu zawsze coś musi wejść. Tak było jest i będzie. Walcząc z prawowitą kulturą Europejską zapraszacie islamistów, przecież nawet pisze o tym Putin w wklejonym przez ciebie cytacie. Przed chwilą się z nim zgadzałeś w 100 procentach :whistle:
Ja chce bronic tej Sodomy i Gomory, gejow i lesbijki, invitro, aborcje, eutanazje, wolnosc, ktora oferuje zachodni styl zycia przed najazdem tego bydla. Wystarczy, ze juz mamy Was - prawice.

To jest przejściowy styl, który prędzej czy później upadnie. To oczywiste każde społeczeństwo musi się opierać na jakiś wartościach. Brak wartości rozbija społeczeństwo i w efekcie prowadzi do jego upadku jak w Rzymie. Wybór jest prosty albo Europa wróci do swoich korzeni, albo stanie się muzłumańska, a was lewaczkom jako pierwszym odetną głowy.
Ty za to jako Katolik powinienes litowac sie nad ich cierpieniem
Nie dostrzegłem. Jak na razie widzę swołocz, której gdy daje się jedzenie i picie to wywala to do śmieci.
Natomiast oststni akapit to czysty islam. Taki oto jestes - ograniczony i sprzeczny z systemem wartowci, ktory niby wyznajesz.
Bzdury. Albo Chrześijanie się w końcu ogarną i przestaną ulegać terrorowi lewactwa, której poglądy przeczą na każdym kroku z jej nauczeniem, albo upadnie. Po co komu religia i wartości przedstawianie przez nią jeśli nikt się do nich nie stosuje. Trwa wojna cywilizacji i jeśli Chrześijanie będą obojętni to upadną.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”