Re: Eliminacje do Euro 2016

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Eliminacje do Euro 2016

Post autor: Dr.Football1 » 10 wrz 2015, 15:52

blackmore pisze:Kwestia taka, że podałem przykład Egiptu. Na naszym gruncie jest to samo jest np. z Holandią. Oranje grają totalne dno, ale i tak mają szansę wyjazdu do Francji, bo trzecie miejsce da im baraże. Na poprzednich zasadach ze znacznie większym smutkiem oglądaliby plecy Islandczyków i Czechów. W tym przypadku również nie jestem zadowolony.
Ale przeciez na przyklad tacy Holendrzy moga "trafic" w turniej i go nawet wygrac. Preciez Dunski Dynamit w 92 roku nawet nie awansowal na EURO, a koniec koncow wygral turniej i do dzis kazdy sie nad nimi rozplywa (i slusznie).

To jest turniej - tu jedna czerwona kartka, szczescie, przypadkowy gol - moga zmienic duzo. Wiecej ekip = wiecej szans na niespodzianki, a chyba wszyscy je lubimy, co nie?

W sumie moze zrobic MS bez ekip z Azji i Afryki? Turniej bylby na pewno bardziej elitarny :wink:
blackmore pisze:Akurat to sobie wypraszam, bo jestem daleki od bravosportowej podjarki, ale ok - pisz, jak uważasz.
Tu akurat niekoniecznie pilem do Ciebie. Jezeli Cie urazilem, to przepraszam. Nie bylo to moim celem.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”