niekoniecznie , popatrz sobie na rozwiazania w schalke i ich kibicow ... a ze nie macie kasy to nie moja wina , oni maja i oprawy maja lepsze tak to juz jest.Marco pisze:
taaa i pewnie jeszcze chcesz zeby ultrasi ze swojej kieszeni placili za wsyztskie elementy,
koles przeciez ty mnie nawet nie znasz ,nie wiesz co robie, gdzie bylem i gdzie dzialam wiec tego typu gadki sa bez sensu...Marco pisze: ajak chcesz widziec to rob cos w tym kierunku a nie siedz przed monitorem
nie niewiem , tylko widzialem oprawy , ale zato wiem jak prezentuje sie dortmund i jak to wszystko tam gra , bo mam kontakt z tymi ludzmi i czesto tam jestem.Marco pisze: a jak juz mowisz o Milanie to ciekawym czy wiesz jak prezentuja sie dane ekipy MIlanu i jakie maja poglady na sprawy pozapilkarskie
to samo ? byles gdziekolwiek na meczu poza polska ? tzn na meczu w ktorym nie biora udzialu polskie ekipy ? niewiem jezeli byles to sam wiesz ze piszesz bzdury w tym momencie ... bylem ostatnio na dortmund-stuttgart , pare policjantow na koniach ... siedze sobie z znajomymi 8 osob w tym 2 kobiety ... nagle patrzymy z gory z ulicy wychodzi grupa moze 4 tysiecy fanow stuttgartu ... i co ? i nic .. przeszli obok nas ... siedzieli z nami , spiewali Z NAMI !! porobili fotki i zaczelismy wchodzic na stadion ... a teraz mi odwtorz taka amtosfere na meczu polskiej ekstraklasyMarco pisze: co sie dzieje w obrebie stadionu?? to samo co np w Holandi, Wloszech, Grecji, Belgii, Anglii
Marco pisze: o jezu Inter przytoczyl ale zes musial duzo gazet poczytac, albo TV ogladac, to zachecam do wiekszej pracy co sie dzieje w swiecie kibicowskim w Europie bo np w takiej Belgii podczas LM Anderlecht mial starcie z nami, szkoda ze nie przytoczyles np wydarzen z mecżów powmiedzy Feyenoordem a Ajaxem, jak nam opowiadali holendrzy policja obstawiła wszystkie autostrady a i tak doszło do awantur, napisz mi z jakich zródeł korzystasz by zdobyc informacje
przytoczylem Inter bo inni ludzie ktorzy czytaja to forum nie interesuja sie moze takimi sprawami dosyc duzo ... a chcialem zeby tez cos z tego zrozumieli ,
Holandia ? no tam sobie nie radza .. W Turcji sobie nie radza Grecja Ateny bylem , nie bylo nerwowo ale nie mozna bylo szalec ... czyli tez nie za ciekawie ... pozatym wyciagasz "czarne owce" jeden jakis przyklad na caly sezon , niestety u nas jest tak prawie co mecz .... wiem bo mam kontakty z paroma osobami z innych klubow i czesto rozmawiam na ten temat ... a sam czasem jestem na meczach Zabrzanskiego Gornika ... radze ci sie po meczu przejsc po dworcu ... Baa .. jak w ogole dojdziesz na ten dworzec ....