Primera Division (La Liga)

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz
Reputacja: 0

Post autor: DORIAN » 24 sie 2004, 12:01

Bielik pisze:Ja oczywiście stawiam na Real Madryt. Nareszcie wzmocniono obrone, chociaż trzeba pamiętać, że część goli straconych w poprzednim sezonie nie wynikała ze słabej gry obrońców, lecz ofensywnego stylu jaki preferuje drużyna. Wzmocniona została też ławka rezerowoych n której w przyszłem sezonie będą siedzieć mi.n Guti, Solari , Pavon, Meija, Bravo, Owen, Raul ( mam nadzieje). Wkońcu Helguera będzie grał jako DMF, jaszcze pare lat temu, gdy występował razem z Makelele byli uważani za parę najlepszych defensywnych pomocników na świecie.

Barcelona także poczyniła wzmocnienia. Przyszło tam aż 6 nowych piłkarzy z czego 4 odpowiedzialnych za ofensywe ( Etoo, Deco, Giuly, Larsson, Edmilson, Silvinho). Problem ze zgraniem piłkarzy będzie dosyć duży. Myśle jednak, że barcelona będzie w przyszłym sezonie najbardziej cierpiała z powodu utraty Davidsa i Cocu. W drużynie nie ma już defensywnych pomocników takiej klasy.
Mimo tego uważam, że o triumf w La Liga będą walczyć tylko 2 drużyny. Real i barcelona. Depor i Valenciab zajmą 3 i 4 pozycje. Groźny może być także RSSS.
jak sadze jestes fanem Realu Madryt,ja nim nie jestem i lepiej wiem ze napewno RAUL nie bedzie siedzial na lawce rezerwpwych!!Z jakiej okazji Camacho posadzi go na lawce??

Wróć do „Hiszpania”