FMy

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: BartiX_FCI » 11 sie 2005, 10:18

RoRo pisze:
BartiX_FCI pisze:Ludzie! Poradzcie mi....kim zagrac w FM ? jakas takse fajowa....talenciki...itd bo nie wiem... pogralbym se ale nie wiem kim...
Jak jestes poczatkujacy i zielony w managerach to prponuje Barcelone bo czesto sobie nie poprzegrywasz i nie zrazisz sie do gry :] Pozatym Milan, Inter, Real, Arsenal, Juve, Bayern, to klubu dla poczatkujacych.

Taktyka ?? Dobra jest 4132 dostepna na www.fcmc.pl wpominanym tysiace razy w tym temacie. Poszukaj cos, dla chcacego nic trudnego.

Talenciki ?? Hmm... Naldo, Ederson, Fred, Holm, Iniesta. Z drozszych mlodych gniewnych to Tevez, Robinho, Kalou, Ben Arfa, Nasri, Diego, De La Cuesta.

1) radze inwestowac w mlodziez i od razu wyslac scoutow na poszukiwanie. Kazde mistrzostwa obserwuj bardzo uwaznie bo ja na mistrzotwach swiata odkrylem talent Todorova w cm 2003-2004 (niektory powiedza ze wszyscy go znaja juz, ale ja nie uzywam list talentow :] )

2) Zatrudniaj dobrych trenerow i tanich gdzie przykladem jest Kit Carson. Poprostu wyszukaj w wyszukiwarce:]

3) Gon zarzad z rozbudowa bazy mlodziezowej i stadionu. Ja powiekszylem Calderon o 40 tys miejsc i rozbudowalem na maksa baze treningowa dzieki czemu potem ciekawa mlodziez do u-21 przychodzi :]

4) Zagnij patrol na Ajax Amsterdam. Moze to banal ale tam jst duzo mlodych gniewnych w U-21 a przykladem jest Ryan Babel choc czesto mu sie potencjal zmienia.

5)Szukaj zawodnikow ktorym konczy sie kontrakt bo jesli nie wzmocnia twojego skladu to moze sie potem ktos po nich zglosi i zarobisz kilka euro.

6) Nie przesadzaj z placami bo bedziesz mial potem wielki kłopot !!!!!!!

7) Staraj sie raz w sezonie sprowadzic jakas wielka gwiazde dzieki czemu kibce bardzo sie uciesza a zarzad bedzie mial do ciebie zaufanie. Oczywiscie poprawia sie wyniki druzyny :]

8) Nie wysylaj zawodnikow na wyporzyczenia :lol: Uwiedz mi, gowno to daje. Lepiej jakiegos dobrego łebka dac do u-21 a ze przez caly sezon jest liga u-21 to chlop sie jeszcze nagra ze mu uszami wyjdzie :]

9) Jezeli jakis zawodnik zrobi duzy wyskok albo kogos nie lubi i chce odejsc to od razu karaj za nieprofesionalne zachwoanie dwutygodniowka i walnij go do rezerw. Od razu mu sie chrakterek zeszlifuje :]

10 ) Nie napala sie od razu jak zarzad da troche funduszy na transfery. Zostaw choc kilka euro w razie wypatrzenia jakiegos super młodzika. Czasem warto jak juz sie zakontrktuje zawodnika to nie kupowac go w pierwyszm okienku transferowym ale dac [transfer pod koniec sezonu].

Tyle ode mnie

POZDRO

Własnie nie jestem poczatkujacym.....ostatnio pykałem Interem w 1 sezonie scudetto i Puchar Włoch w 2 sezonie potrojna koronoa...w 3 sezonie to samo.... i mi sie znudzilo..... wiec jak ktos by mogl jakas slabsza druzyne podpowiedziec...... Mam ochote ostatnio na Celtic :>

Wróć do „Hyde Park”