Mam FM scouta, ale wyobraż sobie, że ten dział został założony z myślą o poradach i poszukiwaniach graczy, także nie mieszaj tutaj, tylko jak masz kogoś to podawaj, bo wolę sprawdzonych zawodników.RoRo pisze:Po raz 147584304 ... zajzyj na www.fcmc.pl do dzialu treningi...LookAsh pisze:Hej, ja dopiero niedawno zaczalem grac w fm-a wszystko jest fajnie z wyjatkiem jednego... za nic nie moge ulozyc dobrego treningu dla juniorow a probowalem chyba wszystkich kombinacji.
Pewnie powiecie ze ide na latwizne(albo mnie zignorujecie) ale naprawde juz nie mam pomyslow i mam dosc tego ze wszystkie statsy ida na leb, dlatego jesli ma ktos jakis sprawdzony plan treningu dla juniorow to blagam przeslijcie mi na maila albo chociaz dajcie jakies rady... choc wolalbym to pierwsze.
Bede wdziewczny za jaka kolwiek pomoc. Nara.
BTW jesli to ma jakie kolwiek znaczenie to prowadze Wisle.
Jak juz sie pytasz innych i idziesz na latwizne to idz na calosc i zalatw sobie FMScouta ... a gdzie on jest ??? .....www.fcmc.pl !!!!Rom$on pisze:LUDZIE!!! JUŻ TRZECI RAZ PROSZĘ O POMOC A WY NIC!!!
Poszukuję prawego pomocnika do Wisły Kraków!! Cena nie gra roli, byleby przyszedł do TS!!