Kibice vs pseudokibice

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8672
Kontakt:

Post autor: cloner » 11 sie 2005, 13:34

Anka pisze:Hmm, z tego, co zauważyłam, to gwizdy dla Olisadebe były wtedy, kiedy ostro faulował piłkarzy Wisły. Nie zawsze, ale przeważnie. Nie widziałam jeszcze stadionu, na którym podczas bardzo ważnego meczu nikt nie gwizdał. To jest nieodłączny, choć przykry, element kibicostwa w Polsce. :?
gwizdali po faulach, nie tylko gdy faulowal, ale takze przez kilka chwil gdy przebywal przy pilce ;)
Anka pisze:Co do meczu Legia-Bayern, to nie przyznam Ci racji, jesteś fanem warszawskiego zespołu, i po prostu go bronisz. Co z tego, że kibice klaskali? Podczas meczu Wisła-PAOK też klaskali, jak zawodnicy z Grecji opuszczali murawę... Poza tym porównaj sobie gwizdy do okrzyków 'j***ć szwabów'. Jest pomiędzy tym pewna (duża) różnica. Na polskich trybunach byli, są i będą chamscy kibice. Przepraszam - pseudokibice. ;)

Pozdrawiam
nie musisz przyznawac racji, bo nie ma w czym, ja po prostu napisalem swoje zdanie :) fakt jestem kibicem Legii i bede go bronic :!:
Ale zachowania grupki pseudokibicow bronic nie bede, powtarzam : text "j3b@c szwabow" byl "wyczynym" tylko grupki pseudokibicow :!:

na szczescie po kilku chwilach zostali przekrzyczeni przez innych kibicow :)

ja rowniez pozdrawiam :)

Krzysztof Jarzyna pisze: A do kibica Legii, ktory sie tak ostro burzyl - niestety ale Twoi kumple tak maja, pamietam jak kiedys na meczu z Widzewem wywiesili transparent "ARBEIT MACHT FREI" i jeszcze sie szczycili tym i byli z tego dumni... no ale na glupote nie ma lekarstwa...
po 1. - znajomy ten Twoj nick :D:D

po 2. - ja tez pamietam ta sytuacja, ale ....

- sytuacja byla ta dawno :!:
- Ci pseudokibice maja zakaz wjazdu na stadion :!:

Krzysztof Jarzyna pisze:czy tez obrzucenie bananami Olisadebe
stop rasizmowi :!:

to jest po prostu smieszne, ze Ci pseudokibice rzucaja czymkolwiek w pilkarzy :!: niektorzy chyba maja kompleksy, ze murzyni sa bardziej sprawni od bialych i dlatego tak duzo ich w polskiej lidze :!:

Pozdrawiam Wszystkich :)

Wróć do „Polska”