tak tak, wystepowalem kiedys w jakims filmie - jakas "glupia" komedia chybacloner pisze:po 1. - znajomy ten Twoj nick![]()
![]()
wiem, ze to bylo dawno (co oczywiscie w zaden sposob nikogo nie usprawiedliwia - sytuacja z bananami w Olisadebe byla chyba jeszcze wczesniej, ale niewazne), ale jak juz wspomnialem - akurat ten przyklad mi sie przypomnial, wiec go tu zapodalem.cloner pisze:po 2. - ja tez pamietam ta sytuacja, ale ....
- sytuacja byla ta dawno
- Ci pseudokibice maja zakaz wjazdu na stadion
to raczej jest wina jakiejs chorej ideologii. tylko problem jest taki, ze polowa z tych co sa rasistami, nacjonalistami, a czasem nawet neonazistami to po pierwsze w ogole nie rozróżnia tych pojec, wrzucajac je do jednego "worka", a po drugie w ogole nie rozumie o co w tym chodzi. poprostu sa krzykaczami. to tak jak z kibicami ŁKSu - na derbach najpierw wywiesili flage "ŁKS POLSKA", zaspiewali hymn, a pozniej odpalili race i ulozyli z nich... swastyke... szczyt glupoty...cloner pisze:to jest po prostu smieszne, ze Ci pseudokibice rzucaja czymkolwiek w pilkarzy niektorzy chyba maja kompleksy, ze murzyni sa bardziej sprawni od bialych i dlatego tak duzo ich w polskiej lidze
jak dla mnie, debile uwazajacy sie za nacjonalistow itd. sa quasi-inteligentnymi ludzmi, czyli poprostu IDIOTAMI!