FMy

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: RoRo » 11 sie 2005, 18:11

gianbuffon pisze:1. mam pytanko: koncze 1 sezon hull city, mam 41 kolejke i po nim (1 lipca) ma przyjsc kilku pilkarzy, suma tych transferow wynosi ok. 3 mln euro, a obecnie mam 2,4 mln euro. czy przed 1 lipca przybedzie mi troche kasy na transfery,tak ze wszyscy do mnie przyjda, czy paru z nich nie przejdzie z tego powodu ze bede mial za malo kasy i do kasy na nastepny sezon nie dodadza tej obecnej (np. mam 2,4 + 3 na nowy sezon= 5,4)?

2. oplaca sie kupic holma, a sprzedac k. nowaka? mam jeszcze w skladzie estoyanoff'a. holm jest wart 1 mln euro, a nowaka moge sprzedac za 4 mln, tylko ze w tej chwili holm jest nieco slabszy od nowaka. estoyanoff ma podobne staty do holma, tylko strzal na 12, a holm 15.
HELP! :) prosze odpowiedzcie na to 1 pytanie, bo po sezonie maja przyjsc: saja, naldo, scullion, ederson, peralta, grisales tylko brakuje mi 0,5 mln na te transfery i nie wiem czy mi cos przybedzie przed 1 lipca czy po (nie pamietam jak to bylo we wczeniejszych grach)
Najprawdopodobniej nie dostaniesz juz przed okknem transferowym zadnych pieniedzy. Nawet jezeli bys kogos teraz sprzedal to itak transfer nastapi po oczekiwanych zakupach a wiec i tak kogos anuluje. Proponuje anulowac transfer najgrszego z twoich nowych tak zeby starczylo kasy bo mzoe ci anulowac transfer jakiegos supergoscia na ktorego od lat czekasz :]

POZDRO

Wróć do „Hyde Park”