Il capocanoniere 07/08

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 11 sie 2005, 22:03

Ja nie odałem na nikogo głos poniewaz mojego faworyta nie ma.
Krolem strzelcow zostanie Vincenzo "Areoplanino" Montella pod jednym warunkiem ze Spaletti bedzie na niego stawiał bo jak narzie cos nie za bardzo go chce wystawic "(woli Nonde :hardkor: )
Zawodnik ktory umie znalesc pilke w polu karnym a moze inaczej jego pilka szuka :D szkoda ze w tamtym sezonie cos sie w nim zacieło bo by miał korone no coz moze w koncu teraz zostanie krolem :twisted:
Byc moze talent Pazziniego wybuchnie w tym sezonie (jak narazie 1 gol w tym sezonie strzelony w pucharze Włoch a grał 10 min w tym spotkaniu od 80min.) albo jeszcze jakis inny zawodnik moze Gila ale raczej nie sadze musi sie najpierw zgrac z zespołem.
Toni w ostatnich dwoch sezonach strzelił 50 bramek dla Palermo tez moze sie liczyc.
Lucarelli raczej nie powtorzy osiagniecia z poprzedniego sezonu ale swoje tez strzeli
Sheva strzeli około 20 bramek oczywiscie jak kontuzje beda go omijac ale on bedzie jechał na rowni z Gila w Milanie :wink: raczej dwaj nie ustrzela po 20 cos bramek(choc ja bym chciał)
Oczywiscie Adriano tez bedzie sie liczył ale ja mam nadzieje ze Montella przy regularnej grze bedzie strzelał bramy jak na zawołanie.

FORZA AREOPLANINO

Wróć do „Wracając Do Meritum”