1)Przypominam, ci ze wtedy na stadione było ( i dalej jest) ograniczenie liczby kibiców, do 6500. Jak umiesz liczyć to sobie policz, ile to jest 5% z 6500...Albo na wszelki wypadek ci pomoge-325.Marco pisze:Przypominam tylko, że kibice Pasów, byli od poczatku przeciwni tej decyzji, a wszytko zakończyło sie dobrze (obecność gości na derby)
Ponownie kpisz czy ironizujesz??!!!!
325=525?!!!! byliscie przeicwni i co zorbilsicie??!!1 NIC!!! a Filipiak jeszcze sie durnie usmiechal jak mu zaspiewalismy kilka piosenek na ten temat. U nas opozniono budowę trybny o tydzien byscie mogli wejsc w maxymalnej liczbie, na dodatek zrobilsimy akcje protestacyjna na stadionie!!!
2) Z trybuny dla gości widziales jak sie Filipiak usmiechal?? Gratuluje bystrego wzroku
3)A co wy robicie teraz abysmy mogli wejsc na stadion? Piszesz mi cos o pleksi, ale do derby jeszce duzo czasu i dalo by sie to jeszcze zrobic. Problem, z wyjsciem tez daloby sie rozwiazac. Wprowadzic kibicow Cracoivii 2h przed meczem i moze nikomu by sie nic nie stalo. Poza tym, nikt nie mowi, musi byc to az tysiac osob. Jak sie tak bardzo boicie, to moglibyscie ograniczyc ta liczbe.
4) Wasza akcja byla naprawde niesomowita, Jeden trasnparent i kilka piosenek. Gratuluje
No jakie? Moze mnie oswiecisz, bo nie mam pojecia o czym piszesz. Z tego co wiem, wszyscy kibice byli tego samego zdania, a Ty teraz doszukujesz sie jakies nieistniejacej ideologii.Marco pisze:teraz durne dzialania wlodarzy w pol roku temu jakie byly tlumaczenia!!!!???
U was naprawde jest wszytko możliwe.Marco pisze:Cytat:
A może, to odwet, za sytuacje na wiosnę kiedy prezes Filipiak również nie chciał Wiślaków, na stadionie Cracovii?
Ponownie kpisz czy zartujesz??!!!