Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy
Reputacja: 0

Post autor: Marco » 12 sie 2005, 9:01

mikszon pisze: 1)Przypominam, ci ze wtedy na stadione było ( i dalej jest) ograniczenie liczby kibiców, do 6500. Jak umiesz liczyć to sobie policz, ile to jest 5% z 6500...Albo na wszelki wypadek ci pomoge-325.
Nie badz smieszny czlowieku, to ze Filipiak wam ograniczyl bilkety to mnie nie obchodzi wasza sprawa. Jakbys umial liczyc i wiedział to biletów goscie otrzymują 5% pojemności stadionu, a nie 5% ograniczonej liczby widzów na stadionie!!!! Chyba wiesz na jaka pojemność stadion wasz dostał licencję na grę w 1 lidze i o od tej liczby goscie maja dostac 5% a nie od tego ile wasz prezesik rodem pzpr sobie wymysli!!!! zanim cos napiszesz to pomysl i nie osmieszaj sie swoja niewiedzą!!!!!
2) Z trybuny dla gości widziales jak sie Filipiak usmiechal?? Gratuluje bystrego wzroku
heheh ale sie osmieszasz czlowieku, nie wiem czy mam dalej z toba wymieniac informacje na temat derbów bo albo na nich nie byles albo byles a g...o wiesz.

Filipiak przed meczem byl przy sektorze gosci, przy takiej budzie o sie znajduje (znajdowała??) po prawej stronie od lozy honorowej, pryz miejscu waszych awantur z psami.
3)A co wy robicie teraz abysmy mogli wejsc na stadion?
no tak najlpeiej 24 godziny po informacji juz zadawac takie pytania, i zaczynac odwracac kota ogonem.
co robimy??!! poczekaj informacja dopiero sie pojawila, w tamtym roku nam sie udało, byc moze teraz tez, nie zpaominaj ze wola nasza czy klubu to jeszcze nie wszytsko , dochodzi jeszcze policja
Piszesz mi cos o pleksi, ale do derby jeszce duzo czasu i dalo by sie to jeszcze zrobic.
to po jakiego...... zadajesz wczesniejsze pytanie??!!! poczekaj chwile a nie spinaj sie
Problem, z wyjsciem tez daloby sie rozwiazac.
Ciekawym dlaczego u was tego nie zrobiono tylko zredyukowaliscie wszytsko do minimum?!!!
Wprowadzic kibicow Cracoivii 2h przed meczem i moze nikomu by sie nic nie stalo.
heheh taaaa jasne, na Kaluzy sie nie dalo??!!!!
Poza tym, nikt nie mowi, musi byc to az tysiac osob.
taaaa a potem placz na wsytskich forach ze trybuna na 1200 a tylko 325 biletów, albo napinka Wisla sie boi i nie wpuszcza 1000 pasów, nie badz smieszny!!!
Jak sie tak bardzo boicie, to moglibyscie ograniczyc ta liczbe.
hehhe , mam andzieje ze czytaja te twoje psoty madrzy ludzie, kto sie bal na derbach, nikt od was nie probowal nawet rozmawiac zeby Wisly bylo 525, ciekaywm kto sie bal, ze was samych ograniczone w liczbie na stadionie,
4) Wasza akcja byla naprawde niesomowita, Jeden trasnparent i kilka piosenek. Gratuluje :wink:
ale sie osmieszassz ponowanie, dyskusja z Toba to poprostu niezly ubaw. Tak jeden transparent , ktorego nie mogliscie zrozumiec, bo to co o nim pisaliscie na swoim forum to z tego smiala sie cala kibicowska Polska. Weszliscie na derby?? Przyniosło efekt?? 2 x TAK. wiec akcja wystarczyla, a uwas nic nie bylo.
No jakie? Moze mnie oswiecisz, bo nie mam pojecia o czym piszesz. Z tego co wiem, wszyscy kibice byli tego samego zdania, a Ty teraz doszukujesz sie jakies nieistniejacej ideologii.
o jaaaa wszyscy kibice, dobre, jak jestes tak zorientowany to powienien wiedziec.
U was naprawde jest wszytko możliwe.
No nawet potrafilsimy opoznic budowę trybuny byscie mogli wejsc, widzisz do czego jestesmy zdolni.

Ciekaywm co teraz wymyslisz madrego i jaka wersje znow przytoczysz. Odpisze jak wróce z 3 dniowego wyjazdu. zazdroszczę tym ktorzy beda te twoje wypociny czytac wczesnij bo im napewno poprawią humor a ja bede musial poczekac 3 dni.

Wróć do „Polska”