Rzeczywiście Diego jest zajefuckewwykurwisty!! Ale nie puszczą go za dychę, przynajmniej za 15. Ja Ci polecam Niko Kranjcar z Dinamo. Zapłacisz za niego do 5mln €, a jest porównywalny do Diego. Koleś ma 19 czy 20 lat na początku gry. WYMIATA!! Gra podobnie do Diego, czasami nawet lepiej. Jak ustawisz go na środku pomocy, wchodzącego między napastników to będzie od czasu do czasu robił rajdy dochodząc albo sam na sam alo so 16 metra i strzelał piękne gole. A zazwyczaj dogrywa piękne prostopadłe piłki do napastników! Kolejnym godnym polecenia zakupem jest Marko Dinjar z Osijeku . Jest to typowy środkowy pomocnik. Strzałami z dystansu rozwalił u mnie całą ligę Francuską. Strzelał hat-tricki i świetnie dogrywał do napastników!! Zapłacisz za niego od 50 tys do 1,5 mln €. W zależności od tego jak mu się grało w pierwszym sezonie, a właśnie w drugim sezonie gry wymiata!!!wazi pisze:Ja ci polecam Sneijdera, moim zdaniem jest on jednym z najlepszych ofensywnych pomocników w tej grze. Kolejnym jest Diego z Porto też bardzo dobry i kupisz go do 10 milionów.kama_reda pisze: Polećcie jakiegoś dobrego, klasycznego rozgrywającego, bo do Barcelony wrócił Riquelme i nie chcą mi go sprzedać