Re: FIFA Ultimate Team

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Re: FIFA Ultimate Team

Post autor: Carbon » 16 paź 2015, 19:24

NARESZCIE! Po prawie miesiącu od kupona gry, wreszcie znalazło mi przeciwnika. :mrgreen: Zagrałem najpierw draft, gdzie dostałem 0-3, ale przeciwnik miał cztery lata doświadczenia i robił co chciał. Potem zacząłem się bawić moim UT składem. Posprzedawałem wszystko co się dało i było brązowe, postanowiłem sobie zrobić skład z Francuzów i muszę powiedzieć, że nie jest najgorzej. Nie wystarczyło coinsów, więc zgrania na razie mam 50, ale jak dozbiorę, to będzie extra. No i na razie mam bilans 1-0-1, pierwszy mecz był łatwy i przeciwnik wyszedł jak było 1-0. W drugim dopiero co zakończonym trafiłem na godnego siebie rywala, który jednak prezentował minimalnie wyższy poziom, potrafił m.in. markować i dobrze bił wolne. Ja całą II połowę atakowałem, ale nie dałem rady, choć i tak jestem z siebie dumny. Btw., mój bramkarz na "S"(zapomniałem nazwiska, potem sprawdzę :D ) to straszny kocur, ratował mi skórę okropnie w ostatnich meczach. No nic, wreszcie mi działa i zabieram się do roboty.

Tylko ja mam tak, że lubię w składzie mieć czysto i co niepotrzebne karty wyrzucam? :)

Wróć do „Gry Forumowe”