Abramowicz

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: k@li » 12 sie 2005, 12:10

Ze niby Real na chybcika robili wez sie zastanow co piszesz a co moze BARCA nie ma drogich i Galaktycznych piłkarzy ?? Ronaldinho przyszedl za 5 złotych ?? Eto'o lezal na ulicy i go przygarneliscie ?? Deco nie mial co robic i gra za darmo ?? sa tez inne gwiazdy ktore was zasilily choc tak jak np Larsson czy Van Bommel przyszli za darmo ... , Zauwaz ze Barca jest Galakticos czy tego chcesz czy nie
Może Realu nie robili jak ty to nazwałeś ' na chybcika ' ale kupować rok w rok 'podstarzałe' gwiazdy światowego formatu to bezsens dobrze ze teraz poszli po rozum do głowy i sprowadzają młodych piłkarzy, i nie porównuj transferu Eto`o, Ronniego i Deco do transferów Realu ( Figo - przyszedł za kosmiczną kase, Beckham, Ronaldo i dużo innych ... ) A Eto`o wcale nie był gwiazda kiedy grał w Mallorce, Ronaldinho w PSG grał dobrze ale to w Barcie wykreowali z niego geniusza football`u, oczywiście to sam Ronni najwięcej się przyczynił do tego że 'został' gwiazda ale to sie stalo juz po transferze, nie wiem po co wymieniales Larssona i Van Bommela jak oni przyszli za darmo ??? - a Real, czy w tym sezonie ktoś takiego pokroju przyszedł za darmo ??? - mi się wydaje że NIE !!! Także Real jak najbardziej jest przykładem drużyny która przez kilka lat grała super bo miała gwiazdy ' na fali ' a jak gwiazdki Realu :lol: się zestarzały ( przykład Figo - stary to go wywalamy tylko gdzie ... a niech mu świeci do Interu i tak będzie ze wszystkimi ) to Real już sobie nie poradził z Barcą która prowadzi bardzo mądrą polityke transferową . Sorry że post pod postem ale myslałem że po tak krótkim czasie będzie to w tym samym poście jako dodano.
PzDR.

Wróć do „Anglia”