a teraz przejde do sprawy kibicow - hanba
co to kogos interesuje, ze jest remont, to wpuscie troche mniej kibicow, i bedzie dobrze
ja na mecze nie chodze, ale wiem, ze kibice Cracovii moga czuc sie pokrzywdzeni, czekaja pol roku na derby, a tu taki zonk, bo zarzad sobie uchwalil, ze nie wpuszczaja od meczu z Cracovia kibicow przyjezdnych
dziwna sprawa
p.s. - od razu uprzedzam, ze nie mam zamiaru dyskutowac z kibicami Wisly Krakow, ja tylko wyrazilem swoje zdanie
update :
Zaplanowany na 20 sierpnia mecz Idea Ekstraklasy Wisła Kraków - Cracovia został na wniosek mistrzów Polski przełożony na późniejszy termin, który zostanie ustalony w porozumieniu z zainteresowanymi klubami i stacją Canal Plus - poinformował PZPN.
"Po rozpatrzeniu wniosku klubu Wisła Kraków SSA o przełożenie meczu derbowego z Cracovią oraz po uzyskaniu opinii MKS Cracovia Kraków SSA, stanowiska Ekstraklasa S.A, selekcjonera reprezentacji Polski oraz stacji Canal Plus Cyfrowy, posiadającej prawa do bezpośredniej transmisji z meczu derbowego, Departament Rozgrywek i Licencji postanowił przełożyć mecz Wisła Kraków - Cracovia Kraków na inny termin" - napisano w komunikacie PZPN.
komentarz : macie szczescie