a ja lubie ten pesymizm antyfanow LEGIIKrzysztof Jarzyna pisze:Za to uwielbiam kibicow Legiicloner pisze:MISTRZEM POLSKI JEST LEGIA
LEGIA NAJLEPSZA JEST
LEGIA TO JEST POTEGA
LEGIA CWKSten wieczny optymizm, zycie przeszloscia itd. a wiesz, ze w 1974 i 1982 zajelismy trzecie miejsce na MŚ?? tez mozna sie cieszyc
![]()
![]()
tak byl to 1.ostry faul, i na 100przypadkow az 99 razy sedziowie daja zolta kartkeKrzysztof Jarzyna pisze:Tylko to, ze faktycznie byl to pierwszy ostry faul, przemawia za Twoja teoria o zoltej kartce. Wg mnie czerwona kartka sie nalezala. widziales powtorke? przeciez ten czlowiek wszedl wyprostowana noga prawie w kolano tego obroncycloner pisze:a co do samego meczu - hmm, troche sedzia niepotrzbnie dal czerwony kartonik mogl tylko zoltym postraszyc, przeciez to byl 1. taki mocny faul w meczujakby go "lepiej" trafil, to nie tylko moglby mu zlamac noge, ale tez wyslac go na rente.
a tak na marginesie - z taka gra to zastanowilbym sie czy jest sens zeby awansowali... bo nie wydaje mi sie zeby satysfakcjonowaly Was takie wyniki jakie miala Amica w tamtym roku... bo szczerze mowiac, watpie w nagla poprawe gry Legii, chociaz zycze Ci zebym sie mylil.
powtorke widzialem
wlasnie - wszedl prawie w kolano, czyli tylko zolta kartka sie nalezala
a tak na marginesie - to zastanawiam sie - jakiego klubu jestes kibicem, bo mnie to wyglada na Cracovie
Legia bedzie miec duzo lepsze wyniki od Amici - tylko pilkarze musza wyleczyc kontuzje
hmm, dziwna sprawa, ciezko jest samego siebie pozdrawiacKrzysztof Jarzyna pisze:ja rowniez pozdrawiam wszystkich antyfanow Legii![]()
pozdro (tym razem, tylko dla kibicow Legii