Re: Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Re: Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post autor: maestro » 21 paź 2015, 15:00

Allegri na konferencji w skrócie powiedział, że Chorwat jest gotowy do gry ale nie na pełne 90min. Dodał, że podobał mu się Zaza w Mediolanie, a Dybała musi czekać na swoją szansę tak jak Morata rok temu.

Nie rozumiem czemu czepiacie się tak Evry ;) Przecież to mega solidny zawodnik, wnosi do składu równowagę, doświadczenie i pewien (wysoki) poziom, poniżej którego nie schodzi. Jasne, że chciałoby się na lewej stronie drugiego Cuadrado ale tu pytanie właśnie o równowagę. W meczu z Interem, Kolumbijczyk fajnie zagrał w ofensywie ale w obronie był często spóźniony, często za piłką, zwłaszcza w I połowie. Evra może nie jest tak przebojowy ale przecież też gra wysoko, dobrze współpracuje Pogbą, rozdaje sporo dośrodkowań. Jestem pewien, że A. Sandro dostanie swoje szanse i Max wie co robi. Widzi zawodników na co dzień, Morate bardzo dobrze wprowadził do składu. Doczeka się i Dybała, i Sandro, i Rugani :) Ja tam mam nadzieję, że jeszcze kiedyś zobaczę Kwadwo hasającego po lewej stronie. Conte zrobił z niego świetnego wahadłowego. Solidny w obronie, zawsze groźny i robiący wiatr z przodu. Szybki i silny. Szkoda tylko, że ma jedną nogę. Mimo wszystko nie mogę doczekać się jego powrotu na boisko.

Wróć do „Włochy”