Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 sie 2005, 16:22

cloner pisze:tak byl to 1.ostry faul, i na 100przypadkow az 99 razy sedziowie daja zolta kartke :!:
powtorke widzialem :D
no widzisz, Legia to zawsze ma pecha, nawet 1 na 100 musi trafic na nich :wink: :lol:
cloner pisze:wlasnie - wszedl prawie w kolano, czyli tylko zolta kartka sie nalezala
grales kiedys w pilke? jak tak to chyba nigdy nikt ci nie wszedl metalowymi korkami w okolice kolana (nie wnikam czy piszczel, lydka czy udo). jezeli nie doswiadczyles tego, to nie polecam. watpliwa przyjemnosc.
a poza tym idac Twoim tropem myslenia to jak gosc sie zamachnie, ale nie trafi drugiego w twarz to tez zolta kartka?? nie sadze.
cloner pisze:a tak na marginesie - to zastanawiam sie - jakiego klubu jestes kibicem, bo mnie to wyglada na Cracovie (obym sie mylil)
cale szczescie mylisz sie :D
Widzew <==> Stal , wybierz sobie :wink:

a teraz popatrz :D :
cloner pisze:
Krzysztof Jarzyna pisze: ja rowniez pozdrawiam wszystkich antyfanow Legii

hmm, dziwna sprawa, ciezko jest samego siebie pozdrawiac to troche wyglada na manie wielkosci antyfana (obym sie mylil)
a za chwile piszesz:
cloner pisze:pozdro (tym razem, tylko dla kibicow Legii )
czyli jezeli ja mam manie wielkosci antyfana (a nie mam bo jak dla mnie Legii mogloby w ogole nie byc, ale jak juz jest to mozna sie czasem posmiac :wink: ) to Ty masz "manie wielkosci fana" :wink: jezeli uwazasz, ze pozdrowilem sam siebie, to Ty zrobiles podobnie :D :wink: :lol:

pozdro

Wróć do „Polska”