no widzisz, Legia to zawsze ma pecha, nawet 1 na 100 musi trafic na nichcloner pisze:tak byl to 1.ostry faul, i na 100przypadkow az 99 razy sedziowie daja zolta kartke![]()
powtorke widzialem![]()
grales kiedys w pilke? jak tak to chyba nigdy nikt ci nie wszedl metalowymi korkami w okolice kolana (nie wnikam czy piszczel, lydka czy udo). jezeli nie doswiadczyles tego, to nie polecam. watpliwa przyjemnosc.cloner pisze:wlasnie - wszedl prawie w kolano, czyli tylko zolta kartka sie nalezala
a poza tym idac Twoim tropem myslenia to jak gosc sie zamachnie, ale nie trafi drugiego w twarz to tez zolta kartka?? nie sadze.
cale szczescie mylisz siecloner pisze:a tak na marginesie - to zastanawiam sie - jakiego klubu jestes kibicem, bo mnie to wyglada na Cracovie (obym sie mylil)
Widzew <==> Stal , wybierz sobie
a teraz popatrz
a za chwile piszesz:cloner pisze:Krzysztof Jarzyna pisze: ja rowniez pozdrawiam wszystkich antyfanow Legii
hmm, dziwna sprawa, ciezko jest samego siebie pozdrawiac to troche wyglada na manie wielkosci antyfana (obym sie mylil)
czyli jezeli ja mam manie wielkosci antyfana (a nie mam bo jak dla mnie Legii mogloby w ogole nie byc, ale jak juz jest to mozna sie czasem posmiaccloner pisze:pozdro (tym razem, tylko dla kibicow Legii )
pozdro